Leeswijzer

Welkom! Dit is het dan, mijn eindportfolio. Met deze site komen vier jaar studie in één klap samen. Jaren van typen, monteren, feedback incasseren en vele, vele andere factoren hebben dit portfolio gevormd. Het is gelukt. Op deze pagina staat kort waar op deze blog u wat kunt vinden. Ik wens u veel leesplezier.

Homepage
Dit is de binnenkomer van mijn site. Vanuit hier kunt u alle kanten op om te kijken wat ik zoal geproduceerd heb voor mijn afstuderen. U kunt altijd terugkeren naar deze pagina door op de knop in het menu te klikken.

Journalistieke artikelen
Klik op de link voor de algemene pagina met de journalistieke artikelen die ik schreef. Uiteraard kunt u dezelfde pagina bovenaan de site in het menu vinden. Klik op de afbeelding van de productie om naar het artikel te gaan.

Reflectie

Deze pagina is in zijn geheel gewijd aan het reflectieproduct. In mijn geval is dat een klein onderzoek over de toekomst van de reisjournalistiek en of de lokale bevolking hier iets mee te maken heeft. Als u hier, net als ik, nieuwsgierig naar bent, klik dan op de link.

Verantwoordingen
Onder het kopje ‘Verantwoordingen’ vindt u per artikel een complete beschrijving waarin ik mijn keuzes motiveer. Ook wordt er uitgelegd hoe het artikel is opgebouwd en waarom, problemen waar ik tegenaan liep en in een enkel geval een belangrijke journalistieke afweging.

Kernkwaliteiten
Hier staan links naar alle zes de kernkwaliteiten, de spil van het portfolio. Naar deze maatstaf is het allemaal opgebouwd. Klik op de onderlinge links in het artikel voor meer informatie per kernkwaliteit en hoe ik denk de betreffende kwaliteit aan te tonen.

Over mij
Een korte beschrijving van de persoon achter deze pagina. Wie heeft elke letter op deze blog getypt? Wie is die jongen die probeert af te studeren? De basisinformatie vindt u op deze pagina.

PS. Dames, ik ben single.

Extra’s
Een pagina die in principe overbodig is voor dit portfolio. Het voegt niets toe aan de kerncompetenties, mijn reflectie, mijn artikelen of iets anders; het is een losstaand deel. U vindt hier twee artikelen die ik in het prilste begin van mijn opleiding schreef en een korte herinnering aan mijn vader. Noem het overbodig, noem het symbolisch, melancholisch, een tikkeltje nostalgisch… Allemaal waar, maar voor mij persoonlijk erg belangrijk.